Viva Dent Activ

Logo Viva Dent Activ

Despre noi

Cabinetul stomatologic Viva Dent Activ dispune de medici excelent pregătiți și specializați în întreg domeniul afecțiunilor stomatologice. În funcție de nevoile fiecărui pacient in parte, Viva Dent Activ vă oferă o multitudine de servicii stomatologice la standarde certificate premium: ortodonție, estetică dentară, protetică dentară, implantologie, parodontologie și pedodonție.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru o simplă consultație sau pentru un tratament stomatologic complex (implant dentar, lucrări protetice, aparate dentare, estetică sau albire dentară).

Medicii Cabinetului stomatologic VIVA DENT ACTIV vă sunt în permanență aproape, pas cu pas pentru atingerea obiectivelor în materie de sănătate și estetică dentara. Pacienții mulțumiți sunt adevărata carte de vizită pentru o clinică dentară.

 

Concept clinica stomatologie viva dent activ

Îmbrățișăm inovația

 Îmbrățișăm inovația și creativitatea ca mijloc de a ne adapta la noile schimbări. Căutăm în permanență modalități noi și îmbunătățite de a oferi valoare clienților noștri și de a rămâne în topul preferințelor.

Echipa noastră

Echipa noastră este cel mai valoros atu al nostru. Încurajăm un mediu colaborativ în cadrul clinicii, în care fiecare membru este apreciat. Împreună, realizăm mai mult și împreună sărbătorim fiecare succes obținut.

Implicați în comunitate

Nu suntem doar o clinică dentară; facem parte din comunitate. Participăm activ la inițiativele locale și la programele de informare pentru a promova educația și conștientizarea sănătății orale. Ne ajutăm comunitatea să zâmbească mai mult.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să creăm zâmbete frumoase și sănătoase. Ne  asigurăm totodată că dispuneți de confortul și satisfacția dorite. Credem că un zâmbet sănătos este un mesaj puternic și ne angajăm să vă ajutăm să-l atingeți și să-l mențineți.

Medicii Viva Dent Activ

Dr. Geanina Cernat

Dr. Geanina Cernat

Medic Stomatolog Generalist

Dr. Teodor Bancescu

Dr. Teodor Bancescu

Chirurg Specialist BMF

Dr. Alina Ilie

Medic Stomatolog Generalist

Doctor Ortodont Thabet Hani

Dr. Thabet Hani

Ortodont

Dr. stomatolog Andreea Ioanovici

Dr. Andreea Ioanovici

Medic Stomatolog Generalist

Asistent Olena Niculae

Olena Niculae

Asistent Dentar

0 +

Clienți muțumiți

0

Membrii echipă

0 +

Ani de experiență

Scroll to Top